As Seen On:
 

 

Bármilyen méretű vállalkozás sikeres lesz a ClinicSoftware ® .com-mal

ÁTFOGÓ SZOFTVER

A Clinic Software ®.com vállalkozása egészének 360-fokos rálátást biztosít ügyfeleire, a találkozókra és előmozdítja a szervezeten belüli együttműködést, 100+ funkció használatával segíti az erős ügyfélkapcsolati rendszer kiépítését vállalata működtetése és növelése érdekében. Növelje az Értékesítést. Takarítson meg Időt. Legyen Szervezetebb.

Bővebben

RESZPONZÍV ONLINE FOGLALÁS

Kitűnő módszer, ha ügyfeleit weboldala online foglalási pontjához irányítja, így valós-idejű, teljes mértékben reszponzív, a szoftverrel való online kapcsolatnak köszönhetően az új és meglévő ügyfelek új találkozóit bármilyen eszközről elkezdheti összegyűjteni bárhol, bármikor, 24/7/365.

Bővebben

MARKETING MENEDZSMENT

A kiváló marketing automatizálás technológiájával mentesítjük a szervezeti papírmunka többsége alól, olyan eszközökkel, amelyekkel mindent rendezetten tarthat, és egy olyan vállalkozást kínálunk, amely befogadja a beáramló foglalásokat és vezeti az üzleti eredményeket. Különböző automatizált tevékenységekkel sok időt megtakaríthat, amelyet vállalkozása növelésére fordíthat

Bővebben

AUTOMATIZÁLÁS

A Szoftver mint Szolgáltatás a legköltséghatékonyabb és legbiztonságosabb megoldás. Előjegyzésről, annak módosításáról, lemondásáról automatikus SMS értesítés küldése a pácienseknek.

Bővebben

LEHETSÉGES ÜGYFÉL

A potenciális ügyfél olyan személy, aki valamilyen módon, formában vagy formában jelezte érdeklődését az Ön vállalkozása iránt nyújtott szolgáltatások iránt. Készíthet korlátlan űrlapokat a potenciális ügyfelek vonzására a webhelyén, a közösségi médiában és a blogokban.

Bővebben

FELADATOK

Kövesse nyomon a csapatát és a napi feladatokat, szervezzen több feladatot, és a Feladatok segítségével kövesse nyomon a fontos határidőket. Hozza létre és frissítse a feladatokat, rendeljen hozzá, kapcsolódjon az ügyfelekhez, e-mailben és szöveges emlékeztetők jegyzetekkel.

Bővebben

SAJÁT MÁRKÁS Applikáció
Iphone-ra és Androidra

Váljon Applikáció tulajdonossá: Gyorsan építse fel és helyezze üzembe saját márkás Applikációját, amellyel elkötelezetté teheti és lenyűgözheti ügyfeleit. A ClinicSoftware.com megoldásai egy tökéletes Applikáció biztosításával lehetővé teszik, hogy ezt gyorsabban hajtsa végre, így a kreatív megoldásokra fókuszálhat és vállalkozása számára új találkozók lehetőségét teremtheti meg.

Bővebben

NE FELEJTSEN EL GONDOLNI
A MOBILITÁSRA MENET KÖZBEN

Mivel Szoftver megoldásokat fontolgat, fontos figyelembe vennie, hogy egy modern csapat, mindig elérhető, mindig online és hihetetlenül mobil. Amikor új eszköz bevezetésén gondolkozik, beleértve a ClinicSoftware.com-ot, figyelembe kell vennie, hogy a technológia ezt a váltást termelékenységgé alakítja, amely beilleszthető csapata jelenlegi munkafolyamatába.

Bővebben

ÉRTÉKESÍTSE TERMÉKEIT ONLINE
GENERÁLJON TÖBB ÉRTÉKESÍTÉST

A legtöbb iparágban a Weboldal most a vállalkozás elsődleges hajtóereje. Weboldala organikus látogatottságától, a fizetett hirdetésekig és banner reklámokig, vállalkozása virtuális elérhetősége korlátlanná válik és exponenciálisan képes növelni az értékesítést a termékek online eladásával , továbbá a találkozók rögzítése és az új ügyfelek befizetései is online történik.

Bővebben

FIGYELMEZTETÉSEK ELOLVASÁSA KÖZVETLENÜL A CSUKLÓJÁRÓL

Az okosórák a csuklón helyezkednek el és figyelmeztetnek arra, hogy éppen mi történik. Mindenekfelett, ez a legnagyszerűbb előnyt biztosítja, mivel akkor is informált maradhat, amíg távol van, anélkül, hogy megszakítaná a vállalkozásával kapcsolatos tevékenységeket. Az okosóra lehetővé teszi, hogy kapcsolatban és tájékozott maradjon anélkül, hogy állandóan felfügessze ügyleteit.

Bővebben
 

CLINIC SOFTWARE ® FŐ FUNKCIÓI

Találkozók

Bárhonnan Bármikor

A ClinicSoftware.com csapata számára lehetővé teszi a találkozók és az ügyfelekre vonatkozó összes adat rögzítését és vezetését, így az információ valós időben az összes interakcióban elérhető válik. Az időmegtakarítás nagy kihívás egy professzionális csapat számára, viszont meglepő módon, ha az általános munkafolyamat részeként számítógéppel, táblagéppel és okostelefonnal használja a szoftvert, úgy felszámolhatja a állásidőt és ezzel rengeteg időt megtakaríthat.

Bővebben

Klinikai

Feljegyzések és Papírmentes Nyomtatványok

Most papír használata nélkül írhatja alá a nyomtatványokat bármilyen táblagépről / iPad-ről, módosíthatja és szerkesztheti a vizsgálatokat a szoftveren belül, az ügyfélfelvételi kártya ellenében elmentheti és el is küldheti e-mailben az iratokat a vonatkozó személyeknek, továbbá PDF formátumban exportálhatja a nyomtatványt. A papírmentes, táblagépen kitöltött ügyfél konzultációs nyomtatvány egy személyreszabott ügyfél konzultációs nyomtatvány, amely tartalmazza az ajánlott szolgáltatásokat és termékeket. Az elmentett konzultációs nyomtatványok az ügyfélfelvételi kártyán kerülnek tárolásra.

Bővebben

Marketing

Online, Mobilan, Bárhol

SMS Szöveges Marketing, eMail Marketing, Technikák és Stratégiák. Ez az, amiben egy olyan megoldás, mint a ClinicSoftware.com segíteni tud. A kiváló marketing automatizálás technológiájával mentesítjük a szervezeti papírmunka többsége alól, olyan eszközökkel, amelyekkel mindent rendezetten tarthat, és egy olyan vállalkozást kínálunk, amely befogadja a beáramló foglalásokat és vezeti az üzleti eredményeket.

Bővebben

Számlák

Valós-Idő és Integráció

Szoftverünk segít Önnek előre tervezni és beazonosítani az új lehetőségeket Klinikája növekedése és vállalkozása fejlesztése érdekében. A Professzionális Üzleti Jelentéstétel a Klinika Szoftver standard részeként kerül átadásra. A Klinika Szoftver segíti a Klinika menedzsereket a Klinikán töltött idejük hatékony megszervezésében és vezetésében. A szoftvert XERO Számlázó és Pénzügyi rendszerhez is csatlakoztathatja.

Bővebben

Okos Riportok

Átfogó jelentés és Teljesítménymutatók

A Klinika Szoftver riportjai lehetőséget biztosítanak arra, hogy gyorsan hozzáférjen a vállalkozása valamennyi szempontjából fontos információs adatához, az értékesítéstől a személyzeti hatékonyságig, összegző és részletes jelentés formájában. A Klinika Szoftver jelentések alapgyűjteményével rendelkezik, amelyek támogatják és segítík a Klinika menedzsereket a szépségklinika teljesítményének, szolgáltatásainak, személyzetének és termékeinek felmérésében, illetve kiértékelésében. Ezek az adatok is elérhetőek online minden pillanatban és helyszínen Interneten keresztül.

Bővebben

Árukészlet

Teljes Árukészlet Nyilvántartás

A Klinika profitabilitásának megőrzése érdekében nélkülözhetetlen a megbízható árukészlet kezelés. A Klinika Szoftver biztosítja az árukészlet szintjének Eladás Helye (POS) általi szigorú ellenőrzését és készlet emlékeztető funkciók és riportok alkalmazását, az összes belső felhasználású készlet és az Eladás Helye (POS) által értékesített készlet nyomonkövetését.

Bővebben

Több-Helyszín

Valós-Idejű Szinkronizálás

A Klinika Szoftver a több helyszínnel rendelkező menedzsment egyedi üzleti igényeinek figyelembe vételével univerzális megoldást kínál vállalkozása összes létesítményének teljes ellenőrzésére, következetességre, átfogó jegyzőkönyvek és biztonság biztosítására, amely szükséges ahhoz, hogy vállalkozásait minden eddiginél jobban irányítsa, beleértve elsőosztályú támogatásunkat is.

Bővebben

Potenciális vevők kezelése

Új lehetőségek

Emelje a termelékenységet együttműködéssel és testreszabással. Ösztönözze az újításokat és növekedjen gyorsan iparág vezető megoldásokkal. A ClinicSoftware.com létfontosságú központként szolgálhat egy fejlődő vállalkozás szerteágazó területeinek irányításához, beleértve az alapvető Potenciális Ügyfelek kezelését.

Bővebben
 

PAPÍRMENTES NYILATKOZATOK

NYOMTATVÁNYOK ÉS JEGYZETEK
Táblagéppel történő Valós-idejű csatlakozással aláírhatja az ügyfél nyilatkozatokat, leveleket, jegyzeteket. Így sokkal könnnyebbé válik a vállalatok kommunikációja és a csoporton belüli együttműködés, a szervezettség és helytakarékosság érdekében. A ClinicSoftware.com meglátta a lehetőséget abban, hogy a vállalkozások az ügyfélkapcsolataikat még inteligensebben irányíthassák.
 
 
 

Test-, Ajak-, és Arcmegújító Eljárások

BODY, LIPS & FACE
Az új szoftver valós képeket és sablonokat használó folyamatok széles körének tervezését és ellenőrzését teszi lehetővé. Egy egyszerű érintéssel, hozzáadhat egy injekciót, vagy egyéb folyamatot egy ügyfél kezelési programjához. Ráncokat és vonalakat is rajzolhat az arcra és a testre a pozíciójuk rögzítéséhez és a folyamat nyomonkövetéséhez.
 

Connect With Industry Leading Apps To Level Up Your Business

EVEN MORE VALUE
ClinicSoftware.com integrates with lots of web apps you already use (and some great new ones you’ll be thankful you found) to make running your business like never before.
 
 

 

Elsőrangú professzionális vevőszolgálat

Helyben, London szívében a Liverpool Streeten

 
 

Customer Success Stories

Lépjen be a Clinic Software ® világába

 
 

LEGÚJABB EGYESÜLT KIRÁLYSÁG BEMUTATÓK MINDEN ÉVEBEN MEGTALÁL MINKET:

Aesthetic Medicine Live - Professional Beauty London -Olympia Beauty Show - ACE - F.A.C.E - Professional Beauty London North - Aesthetic Medicine North
ÜGYFELEINK: “ClinicSoftware.com were the only ones willing to adapt to you and the way you function, and the way you wanted your clinic to work, so that makes it special.”

READ MORE 
 
 

EGYESÜLT KIRÁLYSÁG SAJTÓMEGJELENÉSEK

ÜGYFELEINK: "400%-kal növelte az értékesítésünket ... egy következő szintre emeli a vállalkozást és folyamatosan új szinteket ér el ... feltétlenül szükséges ... Hatalmas köszönet"

Magazin szereplések: AESTHETIC MEDICINE MAGAZINE - AESTHETIC JOURNAL - CCR EXPO - PROFESSIONAL BEAUTY MAGAZINE - Vitality Magazine BABTAC & CIBTAC

LEARN MORE
 
 

Cosmebeauté, Harley Street

“I’m glad I chose to migrate with ClinicSoftware.com. Things are sorted very quickly, I’ve had instances where I have had to add consent forms for new treatments and they have been added within the hour because I have had patients waiting. It’s a really good service.” See the Customer Success Stories for more.

SEE THE STORY
 
 

Manage all your Customers Direct Debits, Card Payments, Online Payments, Chip & Pin Payments

Növekvő értékesítés. Hatékony időbeosztás. Átlátható irányítás

 
INTEGRÁCIÓ & PARTNEREK
 

Beépülő alkalmazások és technológiák: Paypal; Xero; Braintree; MailChimp; Aweber; Paysafe; Google Hitlesítő; IceTrak; kétlépcsős azonosítás SMS-ben vagy telefonhívással; Facebook; Twitter; felhőalapú szolgáltatások, stb.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT & TRÉNINGEK
 

Tisztában vagyunk vele, hogy egy klinikai ügyfélszoftver bevezetése kihívások elé állítja a vállalkozásokat, ezért átfogó képzéseket biztosítunk. Segítségünk Önnek, hogy minél gyorsabban elsajátíthassa a szükséges ismereteket.

BIZTONSÁG & ADATVÉDELEM
 

A ClinicSoftware.com szigorúan veszi az Ön személyes adatainak védelmét. Termékünk eleget tesz az Adatvédelmi törvény előírásainak. Adatait http-protokollal és titkosítással védjük. Az Ön biztonsága érdekében SMS-sel vagy telefonhívással történő kétlépcsős azonosítást és Google Hitelesítőt használunk.