A Clinicsoftware.com segítségével most minden eddiginél könnyebb személyre szabni az online megbeszélések élményét.

 
 

 

Igényelje saját személyre szabott meghívó sablonját

Íme, egy gyors áttekintés a videokonferencia-konzultációs funkció előnyeiről. Testre szabhatja a megbeszélés sablonjait, amire csak szeretné. A cégéhez, a megbeszélés témájához vagy akár a személyiségéhez igazítsa. A személyes sablon beállítása azt jelenti, hogy a találkozóhoz csatlakozó emberek már azelőtt megismerkednek Önnel és az Ön márkájával, hogy egyáltalán belépnének a találkozóra.

 

 

 

 

Testre szabhatja a találkozó élményét márkás e-mailekkel és szöveges üzenetekkel

A gyors elfogadást olyan értekezleti funkciókkal teszi lehetővé, amelyekkel bármilyen eszközön keresztül könnyen elindítható, csatlakozható és együttműködtethető.

 

 

 

Jobb ingyenes hangélmény

A Clinicsoftware.com díjmentes szolgáltatás zökkenőmentesen illeszkedik a mindennapokban használt funkciókhoz: hang, felvétel, ütemezés és távvezérlés. Az ingyenesen hívható szolgáltatással soha nem kell aggódnia amiatt, hogy az ügyfél fizeti a számlát, amiért tárcsázott a megbeszélésére. Versenyképes árakat kap, rejtett költségek vagy túlfizetési díjak nélkül. A biztonság vállalati szintű, és a fiókja felett 24/7-es adminisztratív felügyeletet tarthat fenn. Ez az, amit mi úgy hívunk, hogy "légy a saját főnököd".

 

 

 

 

Csatlakozzon bárhol, bármilyen eszközön

Az Online Meetings egyszerűsített, vállalati szintű videokonferenciát biztosít asztali és mobil eszközökről.

 

 

 

Teljes körű gazdavezérlés

Némíthatja/feloldhatja a panelisták némítását, és a résztvevőket a panelistákhoz irányíthatja, hang- és videofunkciókat biztosítva számukra a fokozott elkötelezettség érdekében. Lehetővé teszi a belső és külső kommunikációt, az összkezelői értekezleteket és a képzéseket egyetlen kommunikációs platformon keresztül.

 

 

 

 

Egy kattintással történő képernyőmegosztás

A Clinicsoftware.com azonnali képernyőmegosztás segítségével mindenki egy oldalon állhat. Amikor elkezdi a megbeszélést, egyszerűen nyomja meg a "közvetítés" gombot, és máris indulhat. Ilyen egyszerű. A Clinicsoftware.com pass presenter funkciójával pedig még mélyebb szinten kapcsolódhat közönségéhez. Az együttműködés hatékony, egyszerű és problémamentes - és ehhez nem kell egy szobában tartózkodnia.

 

 

 

Kezdje a tökéletes találkozót az ügyfelével.