A ClinicSoftware.com PCI DSS-kompatibilis

(Fizetőkártya-ipari adatbiztonsági szabvány)

 
 
 
Összességében megfelelő : Igen
SAQ megfelelőségi státusz: Megfelelő
Jelentéstípus: Online
PCI szint: 4
Profilozott:Igen
Dátum profil: május 17, 2020
 SAQ típus : C-VT
  AOC feltöltés : Nem
Igazolás Érvényes: May 22,2021
 
 
 
 
 

A ClinicSoftware.com nagyon komolyan veszi az Ön adatvédelmét és adatbiztonságát. PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) kompatibilis és az adatvédelmi törvényben regisztrált.

A szervereinkkel folytatott kommunikáció SSL/TLS titkosítással történik (1 750 000 $ garancia), ami azt jelenti, hogy Ön és a csapat megvédi ügyfelei adatait a kiszivárgástól! A nagyobb biztonság érdekében a kétfaktoros hitelesítés használatának lehetőségét is kínáljuk!

Az Ön üzleti profilja határozza meg a biztonsági értékelés áttekintését. Az üzleti profil kitöltésének célja annak biztosítása, hogy megértsük, milyen biztonsági kockázatoknak lehet kitéve az Ön vállalkozása.

Ennek az értékelésnek az a célja, hogy biztosítsa, hogy tisztában van a lehetséges biztonsági kockázatokkal, amelyek a kártyás fizetések elfogadásával kapcsolatosak az Ön vállalkozásában.

A Tanácsot a Payment Card Industry Security Standards Council (Fizetőkártya-ipari Biztonsági Szabványok Tanácsa) irányítja, amelyet a főbb hitelkártya-szolgáltatók hoztak létre a hitel- és betéti kártyákkal elkövetett csalások csökkentésére irányuló közös erőfeszítések keretében.

Az értékelés célja annak biztosítása, hogy vállalkozása a Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) követelményeinek megfelelően biztonságos legyen.

 
Úgy tervezték, hogy időt takarítson meg, úgy tervezték, hogy több pénzt keressen, Önnek tervezték. Valós idejű teljes ellenőrzés. Itt az ideje, hogy átvegye az irányítást a vállalkozása felett.

 

OLVASS TOVÁBB