FELADATOK

A Feladatok segítségével nyomon követheti csapatát és napi feladatait, rendszerezheti a több feladatot, és nyomon követheti a fontos határidőket. Hozzon létre és frissítsen feladatokat, ossza ki, lépjen kapcsolatba ügyfelekkel, küldjön e-mailben és szöveges emlékeztetőket jegyzetekkel . A Feladatok szinkronizálja az egész vállalatot, így a csapat és a feladatok szinkronban vannak a csapatod között.

Nézze meg a világot az ügyfelének szemével. Egyetlen, megosztott képet kaphat ügyfeleiről. Az ügyfelek előzményeinek, tevékenységének, érdeklődési körének ismeretében elkezdheti az igényeinek jobban megfelelő tapasztalatok kiszolgálását, és emelheti az üzleti élet látásmódját. Tegye vissza az ügyfeleket.

MIÉRT  ClinicSoftware.com?


 
 

Összekötni a pontokat
„A Clinic Software®.com egy teljesen átfogó SaaS (Software as a Service) felhőalapú alkalmazás, amely bármilyen iparágban és méretben működő vállalatoknak és találkozóalapú vállalkozásoknak, például a klinikáknak, gyógyfürdőknek és szalonoknak nyújt segítséget az értékesítés növekedését segítő eszközökkel Időt takaríthat meg és szerveződik. ”

Tegye fel kérdéseit