Dr. Hina Sra, Cosmebeaute alapítója

 

Örülök, hogy a ClinicSoftware.com-ot választottam a migrációhoz. A dolgok nagyon gyorsan rendeződnek, volt olyan esetem, amikor új kezelésekhez kellett hozzáadnom beleegyező nyilatkozatokat, és ezeket egy órán belül hozzáadták, mert a betegek már vártak. Ez egy igazán jó szolgáltatás.

Az egyik kedvenc funkcióm az, ahol össze lehet hasonlítani a képeket. Tehát 6 hónapon keresztül látjuk a betegeket, és különböző kezeléseket végzünk rajtuk, így meg kell tudnunk mutatni nekik a testük különböző részeit, amelyeket kezelni jöttek. Képesek vagyunk korábbi képeket készíteni, és összehasonlítani a jelenlegi eredményekkel. Ez nagyon szép, mert így egymás mellett láthatja őket, és megmutatja, hogy valójában sok változáson mentek keresztül, mert néha a betegek nem veszik észre a változást, hacsak nem látják egymás mellett a képeket.

Tetszik a tanfolyamok rész is, ahol ahelyett, hogy azt számolná, hányszor jönnek be az ügyfelek az arcpakolásokra és a kezelésekre, nagyon szépen felsorolja őket. Minden egyes alkalommal, amikor időpontot foglal, egy kurzust vesz el, így tudja, hogy hányan maradtak a kurzuson az adott páciens számára. Tetszik, hogy megválaszthatjuk a részletfizetést is, és azt is, hogy hogyan tudnak fizetni, mert ez nagyobb rugalmasságot biztosít a pácienseink számára, ami azt jelenti, hogy több ügyfelünk lesz. Tudják, hogy nem kell egyszerre 3000 fontot fizetniük, hanem 4 vagy 2 részletben fizethetnek, vagy bármennyit is tudnak fizetni, amennyit anyagilag képesek.

Amikor testreszabást akarok végezni, nagyon egyszerű, magam is meg tudok változtatni bizonyos információkat egy e-mailben, és amikor a weboldalon kell valamit megváltoztatni a termékek értékesítéséhez, akkor is nagyon könnyű volt, mert szó szerint leültem a csapattal, elmagyaráztam, hogy mi az elképzelésem, hogyan szeretném, hogy nézzen ki az oldal, és ők pontosan úgy készítették el, ahogy én akartam, szóval nagyon egyszerű volt.

Az online foglalásunk a bőrtípusok alapján történik: száraz bőr, kombinált bőr és zsíros bőr, majd a páciens rákattint például a száraz bőrre, és a rendszer megmondja neki, hogy erre vagy arra a termékre van szüksége, majd a következő lépésben hozzáadja az SPF-et. Ezután mindent a kosarukba tesz, és amikor kijelentkeznek, a kosárból eltávolíthat dolgokat, és szerkesztheti a kosarat. Ezután kiválaszthatják, hogy hogyan szeretnék, hogy azt kézbesítsék.

 
 
 
 
 

TÖBB TÖRTÉNETEK MEGTEKINTÉSE