Teljesen reszponzív online foglalás

Nyissa meg klinikáját az új időpontfoglalási lehetőségek előtt 24/7/365 a piacon kapható leghatékonyabb, teljes mértékben reagáló klinikai online foglalási szoftverrel.

Teljesen integrált funkcióként az Online Booking Software Add-on lehetővé teszi, hogy a nap 24 órájában, a hét 7 napján, az év 365 napján az átfedések vagy a kettős foglalás kockázata nélkül fogadjon időpontokat és előlegeket.

Lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy online hozzanak létre időpontokat, növelve ezzel szolgáltatásainak expozícióját és elérhetőségét. az online foglaló ügyfelek felszabadítják a recepciós személyzetet, és lehetővé teszik számukra, hogy a szoftverünk marketingfunkcióinak több részét használják.

Az automatizált foglalás azt jelenti, hogy a megerősített foglalások közvetlenül a határidőnaplóba kerülnek be, nem csak egy foglalási kérelem. Az online foglalási szoftver beépített intelligens rendszerrel rendelkezik, amely kezeli a személyzetet, és biztosítja, hogy ne legyenek túl sokan.

Az online kínált szolgáltatások és személyzet teljes mértékben konfigurálható a klinika által. Az online foglalási szoftver opcionálisan költséget rendelhet a szolgáltatáshoz vagy előleget vehet fel.

Minden foglalás visszaigazolása e-mailben történik, és az online foglalási szoftver beépített SMS üzenetküldési támogatással rendelkezik, és lehetővé teszi a klinikának, hogy ellenőrizze az üzenet részleteit és a kézbesítési ütemtervet.

Az online foglalási szoftver lehetővé teszi a klinika ügyfelei számára, hogy saját online fiókjukon keresztül megtekinthessék a találkozóik státuszát.

Teljesen mobilra reagáló, hogy a találkozókat útközben is felvehesse.

 

NE FELEJTSEN EL MOBILBAN GONDOLKODNI

A szoftveres megoldások mérlegelése során fontos figyelembe venni, hogy a modern csapat mindig be van kapcsolva, mindig kapcsolatban van és hihetetlenül mobil.

Amikor bármilyen új eszközt - beleértve a ClinicSoftware.com-ot is - fontolóra vesz, meg kell győződnie arról, hogy a technológia elősegíti a termelékenység ilyen irányú változását, és illeszkedik a csapat meglévő munkafolyamataihoz.

Mobil szoftvereszközök

A szoftvereszközöket vizsgálva észreveheti, hogy csak kevésnek van működőképes mobil komponense.

Online foglalás mobiltelefonról, napijegy hozzáférés mobiltelefonról, műszak hozzáférés mobiltelefonról.

Az olyan megoldások, mint a ClinicSoftware.com, PC & Mobile-First a csapat jobb intelligenciáját szem előtt tartva készültek, egy valódi mobil CRM jelentheti a különbséget egy olyan megoldás között, amely csupán segíti vállalkozását, és egy olyan között, amely forradalmasítja azt.

 

MIÉRT  ClinicSoftware.com?


 
 

Összekötni a pontokat
„A Clinic Software®.com egy teljesen átfogó SaaS (Software as a Service) felhőalapú alkalmazás, amely bármilyen iparágban és méretben működő vállalatoknak és találkozóalapú vállalkozásoknak, például a klinikáknak, gyógyfürdőknek és szalonoknak nyújt segítséget az értékesítés növekedését segítő eszközökkel Időt takaríthat meg és szerveződik. ”

Tegye fel kérdéseit