INTEGRÁCIÓK ÉS PARTNEREK


 
 

 

Ezek a jelenlegi integrációink és partnereink. Napról napra fejlesztjük szoftverünket a meglévő funkciók továbbfejlesztésével, új funkciók létrehozásával és más vállalatokkal való együttműködéssel, hogy biztosítsuk az Ön vállalkozásának zökkenőmentes működését.

 
 

Paypal

A PayPal Holdings, Inc. egy amerikai vállalat, amely egy világszerte működő online fizetési rendszert működtet, amely támogatja az online pénzátutalásokat, és a hagyományos papíralapú módszerek, például a csekkek és a fizetési megbízások elektronikus alternatívájaként szolgál.

 

Mailchimp

A MailChimp egy egyszerű e-mail marketing szoftver (EMS), amely számos egyszerű lehetőséget biztosít az e-mailek sablonjainak megtervezéséhez, elküldéséhez és mentéséhez.

 

Yubico

A YubiKey a Yubico által gyártott hardveres hitelesítési eszköz, amely támogatja az egyszer használatos jelszavakat, a nyilvános kulcsú titkosítást és hitelesítést, valamint a FIDO Alliance által kifejlesztett Universal 2nd Factor és FIDO2 protokollokat.

GoCardless

A GoCardless a közvetlen beszedés egyszerű módja. Már több mint 30000 vállalkozást szolgál ki, tökéletes az ismétlődő számlázáshoz és a B2B számlázáshoz.

Csíkos

A Stripe egy technológiai vállalat, amelynek székhelye a kaliforniai San Franciscóban található. Szoftvere lehetővé teszi magánszemélyek és vállalkozások számára, hogy az interneten keresztül teljesítsenek és fogadjanak fizetéseket. A Stripe biztosítja az online fizetési rendszerek működtetéséhez szükséges technikai, csalásmegelőzési és banki infrastruktúrát.

Aweber

Az Aweber egy könnyen használható e-mail marketing és autoresponder eszköz.

Treatwell

A Treatwell egy módja annak, hogy fodrász- és szépségápolási időpontokat foglaljon. Böngésszen több mint 10.000 szalon és gyógyfürdő között, olvassa el az értékeléseket és foglalja le a tökéletes kezelést a nap 24 órájában.

Duo

A Duo Security felhőalapú kétfaktoros hitelesítési szolgáltatások szállítója.

Xero

A Xero egy technológiai vállalat, amely felhőalapú könyvelési szoftverplatformot kínál kis- és középvállalkozások számára.

Braintree by PayPal

A Braintree, a PayPal egyik részlege, egy chicagói székhelyű vállalat, amely az e-kereskedelmi vállalatok mobil és webes fizetési rendszereire specializálódott. A vállalatot 2013. szeptember 26-án a PayPal felvásárolta.

SurveyGizmo

A SurveyGizmo egy vállalati szintű adatgyűjtési platform, amely több mint tíz éve segíti a megalapozott döntéshozatalt. A rugalmas, intuitív szoftver és a barátságos, könnyen kezelhető felhasználói felület kombinálásával a SurveyGizmo tökéletes adatgyűjtő eszközt hozott létre az Ön és egész csapata számára.

Mandrill

A Mandrill egy tranzakciós e-mail platform. Ez egy hatékony kézbesítési szolgáltatás, amely személyre szabott, egy az egyben e-kereskedelmi e-mailekhez és automatizált tranzakciós e-mailekhez, például jelszó-visszaállításokhoz, rendelés-visszaigazolásokhoz és üdvözlő üzenetekhez használható.

PaymentSense

A PaymentSense egy kereskedői szolgáltatásokat nyújtó fizetési szolgáltató.Lehetővé teszi, hogy chip és pin gépekkel rendelkezzen.

Apple Store

Az App Store az Apple Inc. által kifejlesztett és karbantartott digitális terjesztési platform az iOS operációs rendszerén futó mobilalkalmazások számára. Az áruház lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az Apple iOS szoftverfejlesztő készletével fejlesztett alkalmazásokat böngészhessenek és töltsenek le.

Google Play

A Google Play a Google LLC által üzemeltetett és fejlesztett digitális terjesztési szolgáltatás. Ez az Android operációs rendszer hivatalos alkalmazásboltja, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az Android szoftverfejlesztő készlet segítségével fejlesztett és a Google által közzétett alkalmazásokat böngészhessék és letölthessék.

Zapier

A Zapier egy vállalat és egy webes szolgáltatás, amely lehetővé teszi a végfelhasználók számára, hogy integrálják az általuk használt webes alkalmazásokat.

Microsoft Azure

A Microsoft a számítógépes szoftverek, a számítógépes, mobil- és játékrendszerekhez szükséges hardverek, valamint a felhőszolgáltatások vezető globális szállítója. A Microsoft vállalati központja a washingtoni Redmondban található, és több mint 60 országban van irodája.

Office365

Az Office 365 az alkalmazások és szolgáltatások integrált élményét nyújtja, amelyet úgy terveztek, hogy segítse Önt szenvedélyének megvalósításában és vállalkozása fejlődésében. Emellett titkosított e-mailek küldésére is képes.

Google Analytics

A Google Analytics segítségével mérheti a hirdetések megtérülését, valamint nyomon követheti a Flash, a videó, a közösségi oldalak és még sok más webhelyek működését.

Google Maps

A Google Maps a Google által kifejlesztett internetes térképszolgáltatás. Műholdfelvételeket, légi felvételeket, utcai térképeket kínál. A Get here útvonalak segítségével könnyebben megtalálhatja vállalkozását.

Google Authenticator

A Google Authenticator egy szoftveralapú hitelesítő, amely a Google mobilalkalmazások felhasználóinak hitelesítésére szolgáló kétlépcsős hitelesítési szolgáltatásokat valósít meg az időalapú egyszeri jelszó algoritmus és a HMAC-alapú egyszeri jelszó algoritmus használatával.