Csináljunk együtt gyönyörű partnerséget nagyszerű jutalmakkal

A Clinic Software® .com partnerprogram számos előnnyel jutalmazza Önt, amelyeket saját üzleti céljaihoz igazíthat.

Azért hoztuk létre, hogy még sikeresebbé tegyük Önt - függetlenül attól, hogy mekkora a vállalkozása, és mit jelent Önnek az Innovatív.

 

Új ügyfelek vonzása

Clinic Software®.com partnerként az Ön vállalkozása felkerül a védjegyünkkel ellátott weboldalunkra, és több ezer potenciális új ügyfél számára lesz látható.

 

Segítsen ügyfeleinek fizetést kapni

A Clinic Software®.com partnerségével ügyfelei növelhetik eladásaikat, időt takaríthatnak meg és szervezhetnek az Egyesült Királyságból és külföldről.

 
TÁRSSÁ VÁLIK
 

Miért érdemes velünk együttműködni?

A klinikák, szalonok és gyógyfürdők számára a leginnovatívabb, teljes körű szoftvermegoldásként díjazott Clinic Software ®.com 360 fokos képet ad az egész vállalatnak az ügyfelekről, a találkozókról, és megkönnyíti az együttműködést a szervezeten belül, segít erős ügyfélkapcsolatok kiépítésében, hogy a hagyományos szolgáltatókkal járó gondok nélkül, a felhőben lévő all-in-one megoldással rendelkező, erős ügyfélkapcsolatokkal működtesse és növelje vállalkozását.

 

Növelje ügyfélkörét

Vonzzon több új ügyfelet, és alakítson át több ingyenes próbát fizető ügyféllé az Egyesült Királyságban, de világszerte is, néhány kattintással az automatizált rendelési rendszerünk segítségével.

 

Csökkentse az elvándorlást

Tartsa meg több meglévő ügyfelét azáltal, hogy jobban elkötelezi őket a termékével és ugyanakkor a mi termékünkkel, ennek köszönhetően az ügyfélnek több értéket ad a pénzéért.

 

Új bevételi források kialakítása

Ajánlja nekünk az ügyfeleket, és jutalékot kaphat a tranzakciós díjakból a kezdeti szoftverlicencért, de a havonta visszatérő jutalékot is.

 
 

Globális elérés

Ügyfelei bármely országból, bárhol és bármikor használhatják a szoftvert, anélkül, hogy pluszmunkát kellene végezniük, vagy időt pazarolnának további szoftverekkel.

 

Jó társaságban leszel, ha partnereinket és integrációinkat használod, hogy még több értéket kapj.

 

További iparágak, amelyek a ClinicSoftware.com partnereként működhetnek:

Klinikák, szalonok, gyógyfürdők, tornatermek, klubok, tánc, oktatók, tagsági klubok, láncok, franchise, könyvelés, üzletvezetés, ingatlanok, foglalási szolgáltatások és még sok más...

 

Milyen partner vagy?

 

Integrációs partner

Lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy a szoftveren belül fizessenek, Ön eladja a licenceket és feldolgozza a viszonteladói programot.

 

Kereskedelmi partner

Ajánlja az ügyfeleket a ClinicSoftware.com-ra, vagy indítson velünk közös marketingkampányokat, és ossza meg velünk a bevételt.

 

Végrehajtó partner

Technikai szolgáltatások nyújtása a ClinicSoftware.com integrálásához az ügyfelek rendszereibe az API-nk segítségével.

 
 

Kezdje meg partnerségét még ma, és változtassa meg a világot

 

Ha úgy gondolja, hogy vállalkozása számára előnyös lehet a ClinicSoftware.com-mal való együttműködés, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot - szívesen segítünk és további információkkal szolgálunk.

 
ELÉRHETŐSÉGI ELADÁS
 

Kezdje el növelni vállalkozását még ma

 

Hétfő: 8:30am – 6pm
Kedd: 8:30am – 6pm
Szerda: 8:30am – 6pm
Csütörtök: 8:30am – 6pm
Péntek: 8:30am – 6pm
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva

 

Hétfőtől péntekig 9-18 óráig állunk rendelkezésre.

 

Kezdjünk egy gyönyörű partnerséget

 

Csatlakozzon a programhoz