MIÉRT ClinicSoftware.com?


 
 

Összekötni a pontokat
„A Clinic Software®.com egy teljesen átfogó SaaS (Software as a Service) felhőalapú alkalmazás, amely bármilyen iparágban és méretben működő vállalatoknak és találkozóalapú vállalkozásoknak, például a klinikáknak, gyógyfürdőknek és szalonoknak nyújt segítséget az értékesítés növekedését segítő eszközökkel Időt takaríthat meg és szerveződik. ”

 


 

VÁLASSZON ÜGYFELEKET


 
 

Skinsmiths

"Ők megteszik az ajánlásaikat, és megbeszélést folytatnak arról, hogyan néz ki a megoldás, hogyan fog kinézni klinikai szinten, majd pedig skálázható és az egész rendszerre kiterjed. Gyors és zökkenőmentes."

 
 
 
 

Cosmebeauté

"Örülök, hogy a ClinicSoftware.com-ot választottam a migrációhoz. A dolgok nagyon gyorsan rendeződnek, volt olyan esetem, amikor új kezelésekhez kellett hozzáadnom beleegyező nyilatkozatokat, és ezeket egy órán belül hozzáadták, mert a betegek már vártak. Ez egy igazán jó szolgáltatás."

 

Pulse Light klinika

"Márciusban nagymértékben megnőtt a megkeresések száma, de a konzultációink nem feleltek meg, de abban a pillanatban, amikor elkezdtük az online foglalásokat a ClinicSoftware.com segítségével, a konzultációk az egekbe szöktek. Szó szerint nagyon sokat változott. Ez az online foglalási rendszer olyan jól működik, mint egy azonnali online dolog. A funkcionalitás tökéletes, nincs mit változtatni rajta."

Spa St George's Hill

"A ClinicSoftware.com garantáltan növeli a jövedelmezőségét, és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ellenőrizze a praxis minden aspektusát."

 

Bloom Dubai Esztétikai és Lézerklinika

"Sok különböző céggel tárgyaltam itt Dubaiban és az Egyesült Királyságban is, de a legtöbbjük nem igazán volt hajlandó testreszabni vagy változtatni, volt egy meghatározott szoftverük, amit csak úgy akartak, hogy úgy vegyenek, ahogy van, ezért el kellett fogadni őket. A ClinicSoftware.com volt az egyetlen, amelyik hajlandó volt alkalmazkodni Önhöz és az Ön működéséhez, valamint ahhoz, ahogyan Ön szeretné, hogy a klinikája működjön, ezért ez teszi különlegessé."

 

Epilium & Bőrklinika

"Az iPad funkcióit kell választanom. Az iPadet egyszerűen összekapcsoljuk a rendszerrel, és az ügyfelek az ujjaikkal tudnak aláírni. Nincs papír és nincs szkennelés, így nagyon egyszerű számunkra."

 

CityLux masszázs

"Ezek messze a legfejlettebb klinikai szoftverek az iparágban. Nagyszerű, könnyen használható funkciókkal rendelkeznek; nemcsak az irodai csapat, hanem a terapeutáink számára is. Van egy mobilalkalmazásunk is, amely nagyon könnyen használható, és lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy közvetlenül a telefonjukról foglaljanak."

 

Lézerklinikák Norvégia

"Nagyon elégedett vagyok, szerintem nagyon intuitív és könnyű vele dolgozni, professzionális és megkönnyíti a munkánkat. Most, amikor találkozókat tartunk, egyszerűen hozzáadhatjuk az összes szükséges jegyzetet egy helyen, és most már lehetőségünk van előtte és utána képek készítésére is."

 

Victoria Eva

"Véleményem : nagyszerű program, nagyon kényelmes a használata, sokkal egyszerűbb, mint a többi, amit kipróbáltunk; nem említem a neveket. A szoftver rugalmas, és mindig nagyszerű támogatást nyújtanak, és képesek a programot a szalon igényeihez és kéréseihez igazítani "

So Glam

"Azért választottuk a ClinicSoftware.com-ot, mert kiemelkedett a többi közül. A múltban már használtam néhány különböző szoftveres megoldást, de úgy érzem, hogy ez a legjobb, mivel az üzlet minden aspektusát lefedi. A kedvencem a történelem. Üzlettulajdonosként fontos, hogy a nap folyamán minden problémát láthassunk, így az egyik legjobb funkció, hogy visszamehetünk és láthatjuk az előzményeket, és azt, hogy mi történt."

 

Bodycraft London

"Nemrég akartam népszerűsíteni és ajánlatot tenni a törzsvendégeinknek, ezért küldtem nekik egy ajánlatot, amelyben 20% kedvezményt kaptak, ha kedden és szerdán foglalnak. Közvetlenül utána rengeteg újrafoglalást tapasztaltunk. A legtöbb marketinget a ClinicSoftware.com marketing megoldásain keresztül végzem, mint például hírlevél, sms szöveg, hűségkártya, utalványos ajándékkártyák és még sok más. Az üzenetek miatt sokkal kevesebb a meg nem jelenés....Mi 400%-kal növeltük az eladásokat. Hatalmas köszönet! "

 

Vacu Fitness edzőterem és szépségklinika

"A ClinicSoftware.com nemcsak azért fantasztikus, mert ez a legjobb szoftver a piacon, hanem az ott dolgozó emberek miatt is. Amikor kapcsolatba lépek a ClinicSoftware.com -mal, az emberek, akikkel beszélek, mindig örömmel segítenek nekem, és nincs olyan dolog, amit ne tudnának megtenni. Olyan egyedi funkciókat adnak hozzá a szoftverhez, amelyeket kizárólag az Ön vállalkozására szabnak " 

Laze Away Esztétikai Központ

"Menedzserként a kedvenc funkcióm a jelentések, mivel sokkal könnyebbé teszik az életemet. A foglalási rendszer, azt mondanám, hogy a foglalási rendszer nagyon teljes. Az online foglalás a másik kedvenc funkcióm, mivel sokat segít azoknak az ügyfeleknek, akiknek nincs elképzelésük arról, hogy mikor szeretnék lefoglalni a találkozót. Az online foglalási rendszerrel az ügyfelek saját maguk is ellenőrizhetik, mivel az online foglalási weboldal 24/7 nyitva van."

 

Gemini Hair & Beauty

"A ClinicSoftware.com kedvező árú, és sokkal jobbnak találtuk, mint más szolgáltatásokat. Korábban volt egy rendszerünk, amely nagyon rossz volt, és az ügyfélszolgálat teljesen borzalmas volt. A ClinicSoftware.com-ot választottuk, és nagyon jónak találjuk."

 

Spa Junkie - FACEGYM

"Mint minden sikeres vállalkozásban, nálunk is folyamatosan jönnek és mennek az ügyfelek, időpontokat foglalnak, átütemezik és lemondják azokat. Ez nagyon őrült lehet, de a ClinicSoftware.com segített nekem megszervezni a találkozóimat a daybook segítségével. A beosztás funkcióinak használatával segített a munkatársaim irányításában is."

Készen állsz a saját sikertörténetedre? Hadd válaszoljunk a kérdéseire! Veletek vagyunk ezen az úton, az út minden egyes lépésénél.